Contacteer ons
Manager

Telefoonnummer : 86 13585957372

WhatsApp : +8613585957372

Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.

Van de Zhijingsprecisie de Machines (Shanghai) Co., Ltd. 

Goede kwaliteit, betrouwbare bladen en messenleverancier

Messen, formers, verbindingskaken, bladen

  • Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.
  • Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.
  • Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.
  • Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.
  • Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd.
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Handelsmaatschappij
Merken ZHIJING Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 200000-250000 Opgericht Jaar 2015
Export pct 80% - 90%
Inleiding
Zhijing Precision Machinery (Shanghai) Co., Ltd is gespecialiseerd in verschillende industriële snijders, verpakkingsmachines, het vormen van schouders en accessoires, seal-bekkensets.

Wij zijn een toonaangevende fabrikant van industriële messen en messen voor een grote verscheidenheid aan markten, waaronder:

Voedselverwerking
Doek, textiel en leer
Kunststofverwerking
Slang en buis
Band en rubber
Pakket converteren
Papier en verpakking
Schuurmiddelen
Algemene industriële toepassingen
We zijn er trots op dat we de grootste fabrikant zijn van industriële machine- en handmessen en gereedschappen voor verbouwing, restauratie, bouwwerkzaamheden en doe-het-zelvers in het hele land!
We willen u graag leren kennen en u helpen uw branche op topniveau te laten presteren met onze messen en messen!

Al hun producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een goede reputatie van de wereld gewonnen. De meeste producten worden geproduceerd volgens de behoeften van de klant, de verwerkingstolerantie kan worden verlaagd tot slechts - 0. 0 0 5 mm. Ongeacht de selectie van de materialen van de producten of de productietechnologieën, we zijn ongeëvenaard in China. Zhijing Precision Machinery begon als een ingenieursbureau en groeide uit tot een wereldwijde leverancier van industriële messen, machinemessen, medische messen en speciaal gereedschap op maat, wolfraamcarbide onderdelen, afdichtbekkensets, vormsets en accessoires.

Geschiedenis

Professionele fabrikant. M. Zhu Xiao Yong is de algemene manager en hij is beroemd in de industrieën van wereldbladen.

Ervaren en volledig van knowledgements van de bladen en de messen. Hij heeft in de industrieën van de bladen meer dan 45 jaar gewerkt.

 

M. Zhou Yi Jie, is de professor van de Universiteit van Jiang nan, reserching hij de voedseltechnologie en verpakkingstechnologie meer dan 35 jaar. Hij is vertrouwd met met de verpakking van krommen en beroeps in het oplossen van de verpakkingsproblemen. 

 

Verpakkingstechnologie en industriële knvies sre niet alleen het huis beroemd in China, maar ook het beroemde woord. 

 

Wij maken het beter en beter. Aanbiedingsoplossingen voor cliëntenmachines. 

 

In het jaar van 2015, vestigen wij de de Precisiemachines van uitvoerend bedrijfzhijing, voor in het buitenland het uitvoeren van onze producten aan. 

 

 

 

Ervaren.

 

Hoogtepunt van technologie

Dienst

Met het ontwerpteam in Zhijing, zult u uw concept in snel CAD omgezet krijgen. Zhijing verstrekt diepgaande analyse voor uw ontwerpbehoeften die aan bladen, scherpe hulpmiddelen, slijtagedelen evenals carbidedelen, de reeksen van de verbindingskaak, reeksen en toebehoren vormen.

Met geavanceerd technisch 5 AIX CNC en 4 machines van AIX CNC, automalenmachines en malende machines, Draad EDM en laser snijd machines, die met ervaren ingenieurs worden gecombineerd, leveren wij allerlei naar maat gemaakte en OEM overal verkrijgbare producten. Onze hartstocht voor de hulpmiddelen van de premiekwaliteit heeft ons één van de betrouwbare leveranciers meest wereldwijd gemaakt. Wij ontwerpen, ingenieur, en bieden precisie industriële bladen, machinemessen, douanehulpmiddelen aan, de reeksen van de verbindingskaak, die reeksen en toebehoren vormen die worden vervaardigd om specificaties te eisen.

Ons Team

Allerlei industriële scherpe messen & bladen, ronde bladen, speciale vorm scherpe messen, passen scherpe messen en bladen, de messen van de voedselverwerking, hoge nauwkeurige hardware, de kaakreeksen van de verpakkingsverbinding aan, verpakkende machines die schouders en toebehoren, verpakkende messen, het verwarmen staven en bars vormen.

 

Wij hebben Verwerkende afdeling, Kwaliteitscontroleafdeling, de afdeling van de Productinspectie, Bureau voor Verkoop, Bureau voor het Ontwerpen, Steekproefruimten, Managerbureau. 8 productielijnen.